Kandallók hazai gyártásban

By Szerkeszto jan 8, 2022
kandallókkandallók

A Benkel szakmai hitvallása szerint, folyamatos megújulásra van szükség, hogy a legyártott termékek a vásárlók igényeinek mindig és mindenkor teljes mértékben megfelelhessenek. A kandallók nem csupán a minőségi alapanyagokat és a profi megmunkálást hordozzák magukban, de a tervezés bonyolult folyamata, az alkotás mögött meghúzódó elhivatottság mind ott hagyják a nyomaikat az érdeklődők elé bocsátott készülékeken.

A Benkel által létrehozott kandallók az MSZ EN 13240/2001 szabványait maximálisan magukon viselve, innovatív megoldásokkal felruházva kerülnek ki a műhelyből, hogy végül kellemes és hangulatos közeget biztosítsanak, amikor elfoglalják végleges helyüket a vásárlók otthonaiban. Manapság rengeteg termék indul versenybe a piacon, sokan ezek közül jelentősen alulmúlják a magyar minőséget. Egy kandallók gyártását működtető cégnek felelőssége, hogy a termékeivel kivívhassa a közönség megbecsülését és a megrendelők elismerését. Ezt a meggyőződést tartja szem előtt a Benkel csapata minden készülék megalkotása során.

Minőséget őriz az öntöttvas vízteres kandalló

A megbízhatóság és a hosszú élettartam elengedhetetlen jegyek egy fűtőtest esetében. Az öntöttvas vízteres kandalló tökéletes lehetőség lehet azoknak, akik egy profi terméket szeretnének viszontlátni a befektetett pénzük ellenében. A Benkel műhelyében az elemek automata gépi öntéssel, kizárólag hazai alapanyagok felhasználásával kerülnek legyártásra.

Mivel az öntöttvas vízteres kandalló a laktérből vonja ki az égéshez szükséges levegőt, ez sokaknak nem megfelelő, így természetesen lehetőség adódik olyan csatlakozásra is, ami a folyamat során a külső levegőt hasznosítja. A készülék emellett víztartállyal is felszerelhető, ebben az esetben a hatékonyság még inkább fokozódik, hiszen a teljes ház felfűtése megoldottá válik anélkül, hogy egyéb módon rá kellene segítenünk. Az öntöttvas vízteres kandalló többféle kialakításban várja az érdeklődőket. Keresse fel Ön is a weboldalt és találja meg az ideális fűtési alternatívát!

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük