Klímával fűteni? Mit tudnak manapság már a modern hűtő-fűtő klímák?

By nemadmin jan 11, 2022

A klímák az évek alatt egyre nagyobb teret hódítottak maguknak, és nemcsak az autónkban váltak hasznossá, hanem a lakásunkban is. Persze sokan még mindig aggódnak, hogy jó lenne nyáron kellemesen hűvös, télen pedig meleg, de a klíma biztos nagyon sokat fogyaszt, és nem éri meg az árát. Pedig a mai modern klímák már energiatakarékosabbak, így nem is kerülnek olyan sokba. Az is egyre elterjedtebb megoldás, hogy nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is használják őket. Természetesen ahhoz, hogy egy klímakészülék télen is hasznos legyen a számunkra, kifejezetten olyan fajtát kell választani, amelyik hűtésre és fűtésre is alkalmas.

Manapság már számos hűtő-fűtő légkondi létezik már, a legnagyobb klímamárkák már ilyen készülékeket is kínálnak. A hűtő-fűtő klíma nyáron kellemesen hűvöset varázsol a lakásba, télen pedig kiválthatja a gáz vagy fatüzelésű kazán szerepét, és fűtésre is használható. Nagy előnye, hogy bár ugyanúgy tervezést igényel, engedélyeztetéssel nem kell bajlódnunk, ahogyan a szerelése is jóval gyorsabb és egyszerűbb, mint egy gázfűtés kiépítéséé. Persze a lényeg sokszor az, hogy mennyire lesz drága, és nem is gondolnánk, hogy olcsóbb lehet klímával fűteni, mint gázzal.

Ha hűtő-fűtő klíma a terv

Amennyiben azon tanakodunk, hogy jó lenne klímával fűteni, és hűtő-fűtő klíma beszerelésében gondolkodunk, akkor a nagyonklima.hu oldalát mindenképp érdemes felkeresni. Az oldalon számos klímamárkát találunk, mint például a Gree, a termékkínálat is széles, és nemcsak a megfelelő klímakészülék kiválasztásában segítenek, de a beszerelésben is. A klímaberendezés kiválasztását mindenképp tervezésnek kell megelőznie, amihez szükséges egy helyszíni szemle, amiben a Nagyonklíma szintén a segítségünkre lesz.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük