Miért válasszuk a műanyag előtetőt?

By Szerkeszto dec 22, 2021
műanyag előtetőműanyag előtető

Az előtető nagy utat járt be az elmúlt évek során. Manapság a műanyag előtető nem ugyanazt a hullámos, vaskonstrukciós, nem túl esztétikus építményt jelenti, mint azelőtt. Az imént említett megoldások is természetesen megfeleltek a célnak, ám semmi elegancia, dizájn, szépség nem volt bennük. Ma már másképpen tekintünk erre a kérdésre is. A mai modern műanyag előtető polikarbonátból készül. Amellett, hogy jól néz ki, még számos praktikus tulajdonsággal is bír. Szemre szinte ugyanolyan, mint az üveg.

Attól azonban lényegesen könnyebb anyag, tehát magával a tartószerkezettel együtt, ami általában alumínium, nem igényel nagy alátámasztási konstrukciót. Legtöbbször csupán a falon támaszkodik, így az egész műanyag előtető nagyon letisztult, modern hatást kelt. Ami még nagy előnyére válik, hogy könnyen bővíthető, átépíthető, akár zárt szélfogóvá alakítható, ha erre a későbbiekben igény mutatkozik. Tartósságát tekintve is jó választás, hiszen 10-15 évig is változatlan minőségben látja el feladatát.

Terasz árak kalkulációja nagyvonalakban

A terasz egyre fontosabb szerepet játszik az életünkben, ezért kezdünk úgy tekinteni rá, mint második nappalira vagy étkezőre, sőt, étkező-konyhára, wellness helyiségre stb. Határ a csillagos ég, főként, ha nem kötik meg a fantáziánkat az aktuális terasz árak. Ez a helyiség ugyanis akkor fog teljesen kiszolgálni minket, ha nincs kitéve az időjárás viszontagságainak. Elsősorban a célt kell meghatározni, mert ez az egyik olyan tényező, ami hatással van a terasz árakra. Fontos, hogy télen-nyáron használni tudjuk ezt a területet vagy elég, ha csak tető van felette?

Persze a fedél sem mindegy, hogy milyen. Egy rossz döntés miatt, a nyári kánikulában nem hűvösebb, hanem ellenkezőleg, még elviselhetetlenebb hely válhat a teraszból. Ott kezdődik tehát a terasz árak kalkulációja, hogy meghatározzuk, mit szeretnénk. Majd megvizsgáljuk, hogy ár/érték arányban mi áll legközelebb az elképzeléseinkhez. Cégünk is számos megoldást tud kínálni a család majdani kedvenc helyiségének kialakítására.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük