csü. máj 16th, 2024

Piacvezető takarítógépek Svájcból?

By nemadmin júl 26, 2023

A mi cégünk számára? Olyan gépek, amiket Magyarország második legnagyobb cégénél az Audinál használnak például takarításra? Vagy mondjuk a legnagyobb hipermarketekben? Nézzetek szét itt: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek. Itt bizony fogtok ilyeneket találni, és láthatjátok, nektek is lehet ilyen! Akármekkora is a vállalkozásotok.

Legalábbis bármikor rendelkezésre állnak ilyenek, ha béreltek a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek linkről. Ezek szerint nem tulajdonolják ezek a hazánkban termelő, vagy szolgáltató gigacégek sem ezeket, csak bérlik? Én sosem tudtam, hogy mi az igazság, de a Greenway Magyarországnál tényleg nem aprózzák el. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek linken látható, hogy semmi sem hiányzik, mint amiket ilyen, említett helyeken láthatunk. Márpedig, azért jövök folyamatosan az ő említésükkel, mert hazánkban tényleg az Audi a csúcs. Az egyik legnagyobb vállalat. Én voltam egyszer egy nyílt napon az Audiban és tényleg ilyen takarítógépeket láttam. Ehhez képest a greenwaykft.hu-n azt írják, kis családi vállalkozásoknak is tudnak szolgálni mindennel ezek közül. Mintha mi sem lenne ennél természetesebb…

De akkora a választék, hogy mindenféle igényre rászabható, hogy mit nyújtanak. (Nem mondom azt sem, hogy ha kell nekünk ilyen, egyből a legdrágábbat béreljük, és szállíttassuk le…) Sőt, igaz ez a differenciálhatóság azon tekintetben is, hogy milyen konstrukcióban béreljük a dolgokat. Ha valami bajuk van, nem nekünk kell rohangálnunk velük szervizbe, de amúgy meg nem nagyon elromlós fajta cuccok a Taski ilyen takarítóeszközei… Szóval minden álomszerűnek tűnik egyelőre a greenwaykft.hu esetében, ha takarítás-problémát kell „orvosolni”, és nem kispályás módon…

Most már mindennek, így a gépeik márkájának is utána olvastam, de miért nem előbb tettem ezt?… Pedig azt írják (nem csak a Greenwaynél saját magukról, hanem máshol is), hogy nem csak ez a Taski nevű takarítógép gyártó piacvezető, hanem a Greenway is sok mindenben viszi a prímet! Szóval előre is lehettem volna kicsit körültekintő, ha már ilyen híresek, de semmi sem késő… Szerencsére. Ott, ahol írják, hogy mindenki számára elérhető árú és konstrukciójú csomagjaik vannak, azt is reklámozzák, hogy igény szerint még oktatást is tartanak a mi saját takarítószemélyzetünknek. Ráülős, ráállós nagygépeknél talán ez el is kell, de a Greenway nevű szolgáltatónál valóban semmi sem akadály. Jól ki van találva nagyon az egész!

Ha mégis baj lenne egyszer véletlenül egy készülékkel, 12 órán belül kiszállnak javítani, de cseregépet is kaphatunk. Nem csak magas minőségűek a termékek, amiket így eljuttatnak hozzánk, és nem csak szakértő segítséget kapunk melléjük, hanem minden apróságra ki vannak pluszban élezve. Hát, ez nagyon profi társaság, de tényleg. Nagy öröm, hogy rájuk akadtam végül. Már veszem is fel velük a kapcsolatot, a jövő hét elején, először egy Taski Balimat seprőgép ügyében. A Balimat-sorozatból egy olyan miatt, ami szintén ráülős, vezethető, látványosan profi cucc. (Bel- és kültérben is használható, de az utcán is láthattatok már ilyeneket pl…) Ellentétes forgó kefékkel, törmeléktisztításra is alkalmas. Nagy fogás, nagy lehetőség ez a cégünk számára! Ha beválik, azt hiszem lesz még egy-két gép a kívánságlistán, és ezzel elindulhatunk egy újfajta fejlődés útján!

Related Post