Infralámpával az arcüreggyulladás ellen

Télen sokat szenvedtem egy makacs arcüreggyulladástól. A háziorvosom azt javasolta, hogy szerezzek be egy infralámpát és használjam azt szorgalmasan pár héten keresztül.

Rendszeresen vásárolok a Prevenció Patika weboldalán és nagyon elégedett vagyok az itt forgalmazott gyógyászati termékek és gyógyszerek minőségével. Most is ezt a honlapot hívtam segítségül, megnyitottam a böngészőben a https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalt. A betegápolási eszközök között gyorsan megtaláltam a keresett termékeket. A webshopban két különböző típusú infralámpa is volt. Az egyik 150 wattos Vivamax, a másik pedig 100 wattos Beurer típusú. Kicsit bizonytalan voltam, hogy melyik lenne a jobb, ezért végül átküldtem a https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linket a sógoromnak is, hogy segítsen dönteni. Ő másodállásban egy elektronikai szaküzletben dolgozik, mindenhez ért, ami árammal működik. A legutóbbi családi ebéden anyám hajsütővasát is három perc alatt megszerelte. A sógorom azt javasolta, hogy mindenképpen a nagyobb teljesítményű eszközt válasszam, mert annak lényegesen nagyobb lesz a hőleadása is, így gyógyászati szempontból a hatékonysága is.

Beraktam a kosárba a Vivamaxot. Kicsit mérgelődtem, mert pontosan 11 Ft választott el a díjmentes kiszállítási költséghatártól. Ezért gyorsan megkerestem a Prevenció Patika webshopjának legolcsóbb termékét, a 99 Ft-os DR.CHEN kínai balzsamot. És ebből is beraktam egy darabot a kosaramba. Ki tudja, hátha megcsíp egy rovar és még ennek is hasznát veszem majd egyszer. Mindenesetre így már sikerült elérnem a kosárértékben az ingyenes kiszállítást.

Bankkártyával pár kattintással kifizettem a rendelésemet és házhozszállítást választottam. Izgatottan vártam a terméket, amely másnap meg is érkezett. A Prevenció Patika weboldalán azt állítja magáról, hogy az ország egyik leggyorsabban kiszállító cége. Ennek valódiságát most is igazolták. Minden bizonnyal nagyon komoly árukészlettel rendelkeznek, ezért ilyen rövidek náluk a szállítási határidők.

A termék természetesen kifogástalan állapotban érkezett meg hozzám. Izgatottan vettem használatba és örömmel tapasztaltam 2-3 hét elteltével, hogy az arcüregi panaszaim teljesen megszűntek. Rendkívül elégedett voltam.

Nagyon szeretek a Prevenció Patika webshopjában vásárolni. Amennyiben gyógyszerre vagy gyógyhatású készítményre van szükséged kedvező áron, akkor feltétlenül javaslom, hogy próbáld ki őket és rendelj tőlük.

No Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.