pén. júl 26th, 2024

Infralámpával az arcüreggyulladás ellen

By nemadmin ápr 15, 2023

Télen sokat szenvedtem egy makacs arcüreggyulladástól. A háziorvosom azt javasolta, hogy szerezzek be egy infralámpát és használjam azt szorgalmasan pár héten keresztül.

Rendszeresen vásárolok a Prevenció Patika weboldalán és nagyon elégedett vagyok az itt forgalmazott gyógyászati termékek és gyógyszerek minőségével. Most is ezt a honlapot hívtam segítségül, megnyitottam a böngészőben a https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalt. A betegápolási eszközök között gyorsan megtaláltam a keresett termékeket. A webshopban két különböző típusú infralámpa is volt. Az egyik 150 wattos Vivamax, a másik pedig 100 wattos Beurer típusú. Kicsit bizonytalan voltam, hogy melyik lenne a jobb, ezért végül átküldtem a https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linket a sógoromnak is, hogy segítsen dönteni. Ő másodállásban egy elektronikai szaküzletben dolgozik, mindenhez ért, ami árammal működik. A legutóbbi családi ebéden anyám hajsütővasát is három perc alatt megszerelte. A sógorom azt javasolta, hogy mindenképpen a nagyobb teljesítményű eszközt válasszam, mert annak lényegesen nagyobb lesz a hőleadása is, így gyógyászati szempontból a hatékonysága is.

Beraktam a kosárba a Vivamaxot. Kicsit mérgelődtem, mert pontosan 11 Ft választott el a díjmentes kiszállítási költséghatártól. Ezért gyorsan megkerestem a Prevenció Patika webshopjának legolcsóbb termékét, a 99 Ft-os DR.CHEN kínai balzsamot. És ebből is beraktam egy darabot a kosaramba. Ki tudja, hátha megcsíp egy rovar és még ennek is hasznát veszem majd egyszer. Mindenesetre így már sikerült elérnem a kosárértékben az ingyenes kiszállítást.

Bankkártyával pár kattintással kifizettem a rendelésemet és házhozszállítást választottam. Izgatottan vártam a terméket, amely másnap meg is érkezett. A Prevenció Patika weboldalán azt állítja magáról, hogy az ország egyik leggyorsabban kiszállító cége. Ennek valódiságát most is igazolták. Minden bizonnyal nagyon komoly árukészlettel rendelkeznek, ezért ilyen rövidek náluk a szállítási határidők.

A termék természetesen kifogástalan állapotban érkezett meg hozzám. Izgatottan vettem használatba és örömmel tapasztaltam 2-3 hét elteltével, hogy az arcüregi panaszaim teljesen megszűntek. Rendkívül elégedett voltam.

Nagyon szeretek a Prevenció Patika webshopjában vásárolni. Amennyiben gyógyszerre vagy gyógyhatású készítményre van szükséged kedvező áron, akkor feltétlenül javaslom, hogy próbáld ki őket és rendelj tőlük.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük