Az inverteres klíma a leghidegebb hónapokban is hatékony

By Szerkeszto márc 13, 2022
inverteres klímainverteres klíma

A légkondicionáló berendezések kapcsán sokszor hallhattunk olyan jelzőket, hogy hőszivattyús, split vagy inverteres. De tudjuk-e, hogy ezek valójában mit takarnak? Ha az inverteres klíma kerül terítékre, akkor érdemes tudnunk, hogy ennek a legfontosabb jellemzője az, hogy a régebbi, csak hűteni képes berendezésektől eltérően ez a típusú kifejezetten alkalmas a fűtésre is. Annyira hatékony ezen a téren, hogy akár keményebb téli időszakokban, -25 C fokos külső hőmérsékletnél is megbízhatóan működik.

Az inverteres klíma használata az egészségre is jobb hatással van, mivel kevésbé szárítja a levegőt. Az pedig csak hab a tortán, hogy a korábbi klímafajtákhoz képest még alacsonyabb zajszinttel képes üzemelni. A vásárlók egyik leggyakrabban feltett kérdése, hogy mennyire gazdaságos az inverteres klíma? Jó hír lehet azoknak, akik ilyen fajtát választanának, hogy ez kimondottan költséghatékony megoldást jelent. A Gree gyártmányú termékek az elérhető leggazdaságosabb A++ és A+++ energia tanúsítványokkal rendelkeznek.

A klíma fűtés egyre vonzóbb megoldás az állandóan emelkedő energia árak mellett

A telek mindig hidegek Magyarországon, tehát fűteni kell valamivel. A klíma fűtés eddig csupán mint kiegészítő megoldásként élt a köztudatban, vagyis az emberek úgy gondolták, hogy a hidegebb tavaszi vagy őszi hónapokban esetleg néha alkalmazható az egyéb fűtési megoldás mellett vagy helyett. Ez a nézet azonban megváltozni látszik, hiszen a legnagyobb gyártók olyan inverteres és hőszivattyús termékeket dobtak a piacra, amelyek a kemény mínuszok mellett is kitűnően állják a sarat.

Ezek a berendezések ráadásul kifejezetten energiatakarékosak is, hála az innovatív technológiáknak, amelyekkel rendelkeznek. A caribiklima.hu webáruházba ellátogatva erről személyesen is bárki meggyőződhet. A klíma fűtés tehát nemcsak kiegészítő megoldás a fűtéstechnikában, hanem egyenesen alternatívaként szolgál a gázzal, villannyal vagy fával való melegítésére a lakásnak, irodának, stb. Keresse fel a weboldalt és kérjen Ön is ingyenes árajánlatot!

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük