hét. jún 10th, 2024

Duguláselhárítás: milyen budapesti árakra kell számítani?

By nemadmin szept 24, 2018
DuguláselhárításDuguláselhárítás

Ezen az oldalon megnézheti, hogy milyen árakon kérhet duguláselhárítást Budapesten. Fix áron és gyors kiszállással Budapest egész területére megrendelhető a szolgáltatás. Budapest mellett természetesen Pest megyében is elvégzik a duguláselhárítási munkálatokat és a munkára minden esetben garanciát vállalnak. A korrekt árak és a gyors munka sokakat arra ösztönöz, hogy a duguláselhárító csapatot hívja gond esetén. A felmerülő költségeket sok esetben sajnos nem lehet előre meghatározni, hiszen minden egyes tisztítási munkálat más összeg, így a munkára fordított idő, a munkához szükséges gépek is nagyban befolyásolják a fizetendő végösszeget.

Érdemes a problémát részletesen leírni és ebben az esetben részletesebben is tudnak nyilatkozni a várható költségekről. Látatlanba sajnos egyáltalán nem lehet meghatározni az elvégzendő munka költségét. Folyóméter díjat, kiszállási díjat, hétvégi felárat egyáltalán nem hárítanak az ügyfelekre és 30 nap garanciát vállalnak. A külső és a belső csatornahálózatok tisztítását is vállalják akár Pest megye területén is.

Természetesen vannak fix árak, amelyek egy-egy munkálatra vonatkoznak, így most ebből párat meg is osztunk az olvasókkal. A klíma vezetékek duguláselhárítása 5500 forinttól, a kád vezetékek duguláselhárítása 8500 forinttól, a kézmosók vezetékeinek duguláselhárítása szintén 8500 forinttól, a padlóösszefolyók duguláselhárítása 12 000 forinttól, a piszoár vezetékek dugulásának megszüntetése 14 000 forinttól, a darálós wc-k dugulásának elhárítása 15 000 forinttól érhetők el. Ezek a beltérben elvégzett munkákra vonatkoznak. Kültérben teljesen már árakon kínálják a szolgáltatást. Főleg az őszi esős időszakban az esőcsatorna alapvezetékek dugulása következik be, ezt 15 000 forinttól tudják elvállalni. Az udvari gerincvezeték tisztítása 20 000 forinttól, míg a womás duguláselhárítás és a csatornamosatás 20 000 forinttól érhető el. Sokszor a pincékben és a garázsokban valamint a szuterénekben szükséges a fertőtlenítés ezt most 400 Ft/négyzetméter áron lehet megrendelni. Érdemes ezzel együtt telefonon egyeztetni a problémát, mert lehet, hogy teljesen más összegben végzik el a munkát a teljes probléma ismeretében.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük