hét. jún 10th, 2024

A Clinident Fogászati Centrumnál nem kell rettegned

By nemadmin szept 10, 2018

Ma már nem ritka, hogy a betegek ismerőseik ajánlása alapján választanak fogorvost. Az ismerősök által történő ajánlás előnye, hogy tudják, jó kezekbe kerülnek. A fogászati beavatkozások sokszor járnak együtt a rettegéssel, félelemmel, hiszen sokszor nem is tudható előre, hogy milyen azonnali beavatkozásra lesz szükség. A Clinident Fogászati Centrum esetében is meg lehet tanulni, hogy többet ér elmenni fogorvoshoz, mint félni. A Fogászati centrumban 7 orvos is a betegek rendelkezésére áll, akik rendelkeznek nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal. A már jól összeszokott fogorvosi csapatnak köszönhetően itt mindenki jó kezekben lesz, rettegéstől nem kell tartani.

A kezelések teljes tárházát kínálják, így bármilyen fogászati problémáról is legyen szó, innen biztosan csak gyógyultan lehet távozni. Állapotfelmérés, bölcsességfog eltávolítás, cirkónium korona, fogfehérítés, foghúzás, fogpótlás híddal, fogröntgen, fogszabályozás, fogtömés, gyermekfogászat, gyökérkezelés, implantátum, különleges lézerkezelések, megelőző kezelések, mosolytervezés, műfogsor és még hosszan sorolhatnánk, mennyi mindenben tud segíteni a szakképzett és tapasztalt orvos team.

A Clinident weboldalán azon túl, hogy minden fontos információt elolvashatunk a különféle kezelésekről másban is segítik a betegeket. A „Mi a panaszom” posztnál a legtöbb problémát felsorolják, ami csak a fogakkal kapcsolatos és azonnal tanácsot is adnak a kezelésekre, lehetőségekre vonatkozóan. A galéria menüpontban fényképeken nézhetjük meg, hogy néz ki a klinika és a fogblogban nagyon hasznos cikkeket olvashatunk. Bármilyen fogászati probléma esetén első körben az állapotfelmérés történik meg, hiszen ez az első és legfontosabb lépés. A részletes állapotfelmérés során a problémákat pontosan megismerik és így a kezelések is célzottak. Az orvosok meghallgatják a kéréseket és mindenben segítséget nyújtanak. A kezelési tervet is állapotfelméréskor adják oda, amelynek minden egyes pontján végig kell menni. A legelső konzultáció teljesen ingyenes. Telefonon, email-en vagy akár személyesen is lehet konzultációra időpontot kérni, hiszen a helyszínen is szívesen látják már csak érdeklődés szintjén is a leendő ügyfeleket. A recepciós kollégák felkészültek, így nagyon rövid idő alatt az új konzultációs időponttal kezünkben távozhatunk.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük