Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

Egy felsőnél hosszabb, magában azonban ruhaként még nem hordható: a nyomott mintás tunika enyhén A-vonalú szabásával és kellemesen lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagával igazán kényelmes darab az őszi napokra! Az alsó szegélyen, a ¾-es ujjak végén és a nyakkivágásnál egyszínű, sötétkék betoldások foglalják keretbe a sötétkék alapon található virágmintás részeket. A kerek, enyhén húzott első nyakkivágáson egy apró V-hasíték biztosítja az érdekes, figyelemfelkeltő megjelenést, hátul a nyakrésznél pedig mutatós fémlemezke díszíti. A tunika legjobban egy szűkebb szabású farmerrel (vagy más anyagú nadrággal), vagy egy egyszínű leggings-szel mutat majd, így nyújtva tökéletes, laza kombinációt az őszi időszakra!
Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

A lágy esésű, könnyű szövött ruha újrahasznosított poliészterből készült, így lett enyhén csillogó az anyaga. A ¾-es ujjú darabon több helyen (a passzés vállrész elején, és a V-nyakkivágás felső részénél is) mutatós hajtások találhatók, ezek hatását tovább erősíti a derékrészen található rugalmas betoldás és a mell alatti szűkítővarrás is, amelyek a nőies sziluettről gondoskodnak. Alul enyhén A-vonalú szoknya, hátul pedig enyhén húzott hátsó nyakrész található, amelyek mind az eleganciát biztosító apró, ám hatásos részletek. Ha kedveljük a különleges megoldásokat egy látszólag egyszerű darabon, akkor ez a ruha tökéletes választás lesz számunkra!
Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

A bordó színben kapható, bő ujjú jerseyruha kellemesen puha, rugalmas, kevert pamutból készült, a test vonalát lazán követő, A-vonalú szabással, a mellrésznél szűkítővarrásokkal, amelyek nőies sziluettet kölcsönöznek majd a viselőjének! Az elöl kerek, hátul pedig csepp alakú, gombos nyakkivágással készült ruha ¾-es ballonujjaival igazán figyelemfelkeltő darab, ami elegáns, és lazább környezetben is bátran viselhető, úgy, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanunk! Az egyszínű darab esetén a különféle kiegészítőkkel is pillanatok alatt „átöltözhetünk” hiszen, egy sál, vagy egy merészebb ékszer is elég, és máris olyan lesz, mintha teljesen új szettet öltöttünk volna magunkra!
Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

A bordó ruhához hasonlóan sokoldalúan variálható a fodros jerseyruha is, amit kellemes kék színben vásárolhatunk meg. A puha viszkóz-sztreccs keverékből készült, divatos, strukturált felületű anyagnak köszönhetően különleges színhatású darab enyhén karcsúsított szabása, és a mell alatti szűkítővarrások ennél a ruhánál is biztosítják a nőies sziluettet, amihez az osztóvarrástól kezdődően rávarrt, kiálló, A-formájú fodor gondoskodik a csipetnyi különlegességről. A kerek nyakkivágású ruha egyszerűségében is nagyszerű, ráadásul az egyszínű megoldás rengeteg teret hagy a különféle kombinációk számára is!
Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk