pén. júl 26th, 2024

Itt az őszi divat! Női ruhák között válogattunk

By nemadmin szept 18, 2018

Egy felsőnél hosszabb, magában azonban ruhaként még nem hordható: a nyomott mintás tunika enyhén A-vonalú szabásával és kellemesen lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagával igazán kényelmes darab az őszi napokra! Az alsó szegélyen, a ¾-es ujjak végén és a nyakkivágásnál egyszínű, sötétkék betoldások foglalják keretbe a sötétkék alapon található virágmintás részeket. A kerek, enyhén húzott első nyakkivágáson egy apró V-hasíték biztosítja az érdekes, figyelemfelkeltő megjelenést, hátul a nyakrésznél pedig mutatós fémlemezke díszíti. A tunika legjobban egy szűkebb szabású farmerrel (vagy más anyagú nadrággal), vagy egy egyszínű leggings-szel mutat majd, így nyújtva tökéletes, laza kombinációt az őszi időszakra!

A lágy esésű, könnyű szövött ruha újrahasznosított poliészterből készült, így lett enyhén csillogó az anyaga. A ¾-es ujjú darabon több helyen (a passzés vállrész elején, és a V-nyakkivágás felső részénél is) mutatós hajtások találhatók, ezek hatását tovább erősíti a derékrészen található rugalmas betoldás és a mell alatti szűkítővarrás is, amelyek a nőies sziluettről gondoskodnak. Alul enyhén A-vonalú szoknya, hátul pedig enyhén húzott hátsó nyakrész található, amelyek mind az eleganciát biztosító apró, ám hatásos részletek. Ha kedveljük a különleges megoldásokat egy látszólag egyszerű darabon, akkor ez a ruha tökéletes választás lesz számunkra!

A bordó színben kapható, bő ujjú jerseyruha kellemesen puha, rugalmas, kevert pamutból készült, a test vonalát lazán követő, A-vonalú szabással, a mellrésznél szűkítővarrásokkal, amelyek nőies sziluettet kölcsönöznek majd a viselőjének! Az elöl kerek, hátul pedig csepp alakú, gombos nyakkivágással készült ruha ¾-es ballonujjaival igazán figyelemfelkeltő darab, ami elegáns, és lazább környezetben is bátran viselhető, úgy, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanunk! Az egyszínű darab esetén a különféle kiegészítőkkel is pillanatok alatt „átöltözhetünk” hiszen, egy sál, vagy egy merészebb ékszer is elég, és máris olyan lesz, mintha teljesen új szettet öltöttünk volna magunkra!

A bordó ruhához hasonlóan sokoldalúan variálható a fodros jerseyruha is, amit kellemes kék színben vásárolhatunk meg. A puha viszkóz-sztreccs keverékből készült, divatos, strukturált felületű anyagnak köszönhetően különleges színhatású darab enyhén karcsúsított szabása, és a mell alatti szűkítővarrások ennél a ruhánál is biztosítják a nőies sziluettet, amihez az osztóvarrástól kezdődően rávarrt, kiálló, A-formájú fodor gondoskodik a csipetnyi különlegességről. A kerek nyakkivágású ruha egyszerűségében is nagyszerű, ráadásul az egyszínű megoldás rengeteg teret hagy a különféle kombinációk számára is!

 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük