pén. júl 26th, 2024

Házi vízmű, az önellátás jegyében

By nemadmin ápr 6, 2018
házi vízműházi vízmű

Kis hazánk a mérsékelt égöv azon részén helyezkedik el, ahol átlagban 500 milliméter csapadék esik le évente. Természetesen ez adott környezeti hatások jóvoltából változhat. Bár a közműhálózat nagyon magas színvonalon van kiépítve és számos helyre elér, de mégis vannak olyan települések, tanyák, ahol nem áll rendelkezésre vezetékes csapvíz. Mit tehetünk ilyen helyzetben?

Pontosan erre az esetre lett megalkotva a házi vízmű elnevezésű, összetett szerkezet. Ez 2 részből, 1 kerti szivattyúval ellátott, analóg víznyerőből és 1 méretesebb tartályból áll. A tároló egység biztosítja a folyamatos ellátást minden körülmények között. A házi vízmű így akár egy egész otthont is képes kiszolgálni. A folyadékot könnyedén nyerhetjük szabad forrásból, de kútból vagy esővíztározóból is, igény szerint. Az elv a következő. A házi vízmű szivattyú része telitölti a tartályt, ahonnan egyenesen a hálózatba tölthető a kellő mennyiségű folyadék. Azért van szükség a puffer egységre, mert így nem kapcsol be a pompa állandóan, amikor kiengedünk egy pohár vizet, mert csak akkor kezdi meg a kitermelést, amikor egy bizonyos szint alá csökkent a telítettség vagy nagyobb mennyiségre van szükség például fürdéshez. Kulcsfontosságú kérdés, hogy a házi vízmű által szolgáltatott alapanyag pontosan mire is használható fel?

A válasz, hogy a tisztítás függvényében bármire. Ha okosan rakjuk össze a rendszerünket, akkor bizony még főzhetünk is az általa kinyert és előkészített folyadékkel. Amennyiben csak kiegészítésre kívánjuk alkalmazni, akkor mosásra, WC öblítésre, takarításra, locsolásra külön telepíthetjük. A házi vízmű minden tekintetben megszolgálja az árát. Válaszuk ki azt a típust, amelyik elég nagy kapacitású, hogy kiszolgáljon bennünket vagy egész gazdaságunkat és rendeljük meg, akár még ma! Ha még csak kacérkodunk a gondolattal, akkor járjunk alaposan utána a vásárlói véleményeknek, ismerjük meg a márka történetét és csakis ezt követően tegyük le voksunkat adott típus mellett! A házi vízmű online, remek áron megrendelhető a szerszamkell.hu weboldalon. Tegyünk meg mindent azért, hogy ne függjünk többet a különféle szolgáltatóktól, és vegyük kezünkbe az irányítást! A technológia már adott, nekünk csak tudnunk kell kihasználni a benne rejlő potenciálokat. Bátran tegyük meg az első lépést az önellátás felé és minden magától fog menni egy idő után! A házi vízmű csak az első lépés abban, hogy aztán már az energiát is mi magunk állítsuk elő, ami ennek a terméknek és minden más elektromos készüléknek kell. Vár ránk egy szép új világ, csak mernünk kell nyitni afelé.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük