pén. júl 26th, 2024

A lánybúcsús pólóktól lett igazán jó a hangulat

By nemadmin jan 30, 2023

Szerettem volna valami egyedi és emlékezeteset szervezni a barátnőm lánybúcsújára. Elkezdtem hívogatni a többieket, hogy megtudjam, mikor érnek rá és milyen programokat szeretnének, mi egy visszafogottabb társaság vagyunk, így a legtöbben egy kirándulást, fürdőzést és egy jó vacsorát javasoltak, ezek alapján szerveztem meg a napot.

A lánybúcsú napja végül elérkezett és minden tökéletes volt. A legjobb az volt, amikor elővettem a lánybúcsús pólók csomagját, amiket a LoLmarkt cégtől rendeltem. Mindenki nagyon örült, és teljesen el voltak ragadtatva a lánybúcsús pólók minőségétől, és azonnal fel is vettek őket. A pólókon volt „bride security team” vicces felirat, fehér, sötétkék, világos rózsaszín és türkiz színekben volt elérhető a webshopban. Nagyon hálás voltam a cégnek, mert nagyon gyorsan és profi módon készítették el a pólókat, és ráadásul még igen jó áron is jutottam hozzájuk. A csapat nagyon segítőkész volt, amikor felkerestem őket az ügyfélszolgálati elérhetőségükön keresztül, volt több kérdésem a pólókkal kapcsolatban, készségesen válaszoltak mindenre.

Így utólag is nagyon elégedett vagyok az ügyfélszolgálattal, a rendelési folyamattal és a pólók minőségével. A rendelési folyamatban sem tévedtem el, az oldalukon könnyen megtaláltam a lánybúcsús pólók szekcióját. A kiválasztott póló adatlapján egyszerűen csak meg kellett adni a színt, majd pedig a menyasszony méretét, és külön meg lehetett adni, hogy hány darab S, M, L, XL, XXL pólót szeretnék, így mindenki a saját méretének megfelelő pólót kapta. Nagyon jó volt együtt dolgozni velük és nagyon hálás vagyok a lolmarkt.hu-nak a lánybúcsú sikeréért, ezek a pólók tették fel az i-re a pontot. Ha máskor különleges vagy egyedi pólóra lesz szükségem, biztos, hogy ismét hozzájuk fogok fordulni.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük