Mikor eltiltották tőlem a gyermekem, már tudtam, hogy baj van

By nemadmin dec 17, 2022

Az életben annyi hibát elkövettem, amit felsorolni is nehéz lenne. Ezeknek a jelentős részéből sosem tanultam, de van bennük még egy közös: mindegyik visszavezethető az alkoholfüggőségemre.

Igen, jól sejtitek, hogy ez nem lesz éppen egy vidám történet.

Azóta sikerült jó útra térnem, hiszen már évek óta nem ittam semmit, és ez még most is hihetetlen a számomra.

Akkor döbbentem rá, hogy változtatnom kell, mikor már a kislányomat is eltiltották tőlem a betegségem miatt. Ez egy józanító pofon volt a számomra.

Mindent a Felépülők csapatának köszönhetek! Azt, hogy újra láthatom a lányomat, és azt is, hogy sikerült végre felépítenem az életemet.

Nem gondoltam volna, hogy számomra még lehetséges a leszokás az alkoholról, de az ő módszereiknek és elhivatottságuknak hála ez sikerült!

A sikert egy 28 napos felépülési program keretein belül sikerült elérnem, ahol különböző módszereknek egy egész sorát sajátítatták el velem.

Az itt dolgozó szakemberek rendkívül felkészültek voltak, és gyakorlatilag mindenre volt válaszuk, ami a felépülésemet akadályozta.

Ez a 28 nap a számomra tulajdonképpen egy új élet kezdetét jelentette. Előtte még soha senkinek nem tudtam ilyen őszintén beszélni az alkoholbetegségemről, de itt valahogy sikerült hihetetlen gyorsan megnyílnom.

Több kirándulásokon is részt vettünk ez idő alatt, ahol én és a társaim is nagyon kellemesen éreztük magunkat, ami persze nem csoda, hiszen a Balaton-felvidéken voltunk, ahol számtalan szemkápráztató környék található.

Az étkeztetésünkről is végig gondoskodtak. Minden reggel svédasztal várt ránk, és ebédre meg vacsorára meleg ételek közül választhattunk magunknak.

Ha van köztetek olyan, akinek szükséges a leszokás az alkoholról, akkor egy pillanatig se halogassatok tovább, és hívjátok fel a Felépülők csapatát!

A felepulok.hu weboldalán mindent meg fogtok találni ahhoz, hogy megtehessétek a legelső lépéseket.

Minden alkoholfüggő megérdemel egy új és szebb életet, és ehhez itt minden létező segítséget meg is fognak kapni!

Ha még kicsit bizonytalanok vagytok, akkor csak azt tanácsolom, hogy olvasgassatok egy kicsit a weboldalukon, mert biztos vagyok benne, hogy az ott található információk Titeket is meggyőznek majd!

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük