pén. júl 26th, 2024

Építőkocka meseország megszületéséhez

By Szerkeszto szept 27, 2022
építőkockaÉpítőkocka

vAz alkotás örömét nem lehet elég korán megtapasztalni. Az építőkocka kiváló eszköz kisgyermeke kreativitásának kibontakoztatásához, fantáziája szárnyalásához. Az okosjatek.hu internetes oldalon számos korosztálynak találunk ilyen, játékország megteremtéséhez „nyersanyagként” szolgáló, környezetbarát termékeket.

A legkisebbeknek – már újszülöttkortól – puha Little Dutch plüsskockát érdemes vásárolni, de nagyszerű választás a Clemmy baby készlet is, ami káros anyagtól mentes műanyagból készült. Az 1 éveseknek a klasszikus, fából készült építőkocka ajánlott, amiből akár egész várrendszer emelhető. A második születésnapra növelhető a kihívás, jöhet a geometriai formákból álló, 100 darabos készlet, aminek élénk színű alkotóelemeiből pompás palotát varázsolhat csemetéje, csinos tornyokkal és boltíves ablakokkal.

Szintén ennek a korosztálynak készült a Woodyland húzós kocsi ki- és bepakolható fa építőkockákkal. Az óvodát kezdőknek már a szerepjátékoknál remekül beváló városépítő szett is izgalmas ajándék lehet. Szintén 3 éves kortól ajánlott, de a 8-9 éveseket is lekötheti a Castle Logix fából készült várépítős játék, amiben 48 különböző nehézségi szintű feladattal kell megbirkózni. Az okosjatek.hu honlapon kimondottan kislányoknak és fiúcskáknak való készletet is talál.

Az építőkockák kínálatát böngészve, érdemes odafigyelnie az aktuális árkedvezményekre is. Jelenleg a színes falapkákból álló házikó kapható az eredeti árnál 10 százalékkal olcsóbban. Egyetlen kattintás és a kiválasztott építőkocka a virtuális kosarába kerül, 1-2 napon belül pedig már a kicsinye játékbirodalmát gazdagítja.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük