pén. júl 26th, 2024

Autófóliázással a teljes védelemért

By nemadmin máj 15, 2022

Sokféle ádáz veszély leselkedik az autónkra a mindennapokban, viszont a részleges vagy teljes karosszériavédő fóliázással a legtöbb problémát kiiktathatjuk az életünkből, így nemcsak bosszúságot, hanem pénzt is megtakarítunk.

Precíz elhelyezés

 Az autókarosszéria-fóliázás akkor lehet hatékony, ha egyetlen négyzetcentiméter sem marad ki a védelmet nyújtó fólia alól. Előfordulhat, hogy nem az egész járművet vonjuk be, ám az adott rész megóvását garantálja, hogy speciális vágóprogrammal és géppel készítik méretre a fóliát, így a védeni kívánt rész valóban nem marad fedetlen.

Fizikai kémiai védelmet nyújt a karosszériavédő fólia

 Egy rosszul használt kulcs, egy óvatlanul kinyitott ajtó vagy a temérdek felverődő kő jelentős fizikai sérüléseket okozhat, ám az autófóliázás nemcsak ezektől óv meg, hanem a kémiai behatásokat is lerázza magáról. A környezet okozta terhelés ráadásul hosszú idő alatt sem színezi el a fóliát. A fóliázott felület a használt autókat is régi fényükbe öltözteti, hiszen a karosszéria úgy néz majd ki, mintha éppen gyári fényezésen esett volna át.

Költséghatékony és gyors

 Ár-érték arányban megtérülő megoldás a karosszériafóliázás, mert hosszú évekre megvédi az autót a sérülésektől, így a mi pénztárcánkat is a kiadástól. A felület nagyságától függően hozzávetőleg 1-4 nap alatt végeznek vele a szakemberek, azaz nem kell sokáig a műhelyben hagyni a járművet. Sokatmondó, hogy 10 éves garanciát vállalnak az autófóliázásra.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük