csü. júl 18th, 2024

Elérhető a baba-mama torna Szeged gerincstúdiójában

By Szerkeszto márc 9, 2022
baba-mama torna szegedbaba-mama torna szeged

A fiatal édesanyák gerince fokozott terhelésnek van kitéve a terhesség hónapjaiban, illetve a szülés alkalmával, ezért jó, ha egyfajta tornával regenerálják. Szerencsére létezik baba-mama torna Szeged városában, ami egyszerre figyel a kicsi és az anyukája gerincére. A csöppség gerincét szépen fejleszti ez a mozgásforma, az édesanyáét pedig regenerálja. A babák 5-6 hónaposan már elkezdenek felegyenesedni, megtanulnak ülni, állni, majd járni. Olyan testtartásokat kezdenek alkalmazni, amelyek jobban terhelik a gerincoszlopot, de egyben fejlesztik is azt.

Ebben az életkorban fontos, hogy kifejlődjön a baba megfelelő erősségű tartóizomzata, amiben sokat segít a baba-mama torna Szeged területén. A gyógytornász által vezetett tornán egyensúlyba lehet hozni az esetleges torzulásokat, amelyek jelentkezhetnek a csöppségeknél. Az édesanya úgy dolgozik együtt a gyermekével, hogy közben használja, erősíti a túlterhelt vagy megnyúlt hasi, medencekörnyéki és hátizmait. Ezért hatásos a baba-mama torna Szeged településén.

Hasznos a tartásjavító torna Szeged zónájában

Két nagyobb növekedési hullámban érik el a gyermekek a későbbi testmagasságukat. Amennyiben hirtelen növekedés következik be, akkor az szinte mindig magával hozza a beesett vállat, a púposodó hátat vagy a hanyag testtartást. Elsősorban a növekedésben lévő kamaszoknak ajánlott a tartásjavító torna Szeged térségében, de nem kizárólagosan. Felnőtteknél is szükség lehet erre a kezelésre, mert előfordulhat testtartásromlás a munkakörből adódó tartós görnyedés, esetleg a monitor előtt töltött túl sok idő miatt.

Lássuk, hogyan segít a tartásjavító torna Szegeden a résztvevőknek! A gyakorlatok elsősorban a növekedés vagy a tartósan rossz testtartás miatt megnyúló, erejükből, tartásukból veszítő izmok megerősítését hivatottak elérni. Itt a hát középső és felső szakasza kap kiemelt figyelmet. A mélyizmokat dolgoztató és fejlesztő gyakorlatok által az izmok hozzáerősödnek a megnyúlt hosszhoz, így képessé válnak újra megtartani a gerincet, vállakat, medencét. Megoldja a tartásbeli problémákat a tartásjavító torna Szeged gerincstúdiójában.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük