hét. jún 10th, 2024

A PE csövek és idomok szakértője a Poliext

By Szerkeszto febr 5, 2022
poliextpoliext

A kertépítők előszeretettel döntenek a legnevesebb márkák mellett, amikor az öntözőrendszer különféle fontos tartozékainak a kiválasztására kerül sor, például a szórófejekre, a vezérlő egységre vagy épp az esőérzékelőre. Amikor azonban a különféle PE csövekről vagy idomokról van szó, szívesen választják a hazai cégeket is. A Poliext a kertmesterek megbízható társa.

A családi tulajdonban lévő, magyar vállalat széleskörű megoldásokat nyújt számtalan szakembernek, megannyi területhez. Az öntözés, az épületgépészet és még a mezőgazdaság területén is kiváló termékekkel szolgál a Poliext. Tapasztalatból nincs hiány, ugyanis több mint 30 éve a szakértők rendelkezésére áll a cég.

A magas nívó mindig adott, amit a leginkább talán az igazol, hogy a Poliext minőségirányítási rendszere ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, míg a produktumok döntő többsége több európai szabványnak is megfelel. De pontosan milyen termékeket gyárt és forgalmaz a Poliext? A vezető produktumok közé sorolhatók a PE csövek.

A legfontosabb és legnépszerűbb eszköz azonban mégiscsak a KPE gyorskötő idom. A Poliext ezen eszközét a kifogástalan színvonal, a kiváló csatlakozás és megbízhatóság jellemzi. A széleskörű termékskála részét képezik továbbá a KPE golyós csapok és az MPE idomok. Mondani sem kell, hogy a vállalkozás az öntözési szektor kiszolgálását is tökéletesen ellátja.

Hogyan is történik a modern kertépítés?

Egyre többen veszik fontolóra a régi kert felújítását, esetleg az új ház mellett található terület kertté varázsolását. A kertépítés első és egyben legfontosabb lépése a kerttervezés kell legyen. A második pedig, ami főleg a tulajdonosra hárul, a megfelelő kertmester megtalálásában merül ki.

Csakis olyan szakember jöhet szóba, aki magas minőségű alapanyagokkal dolgozik és pontosan tudja, hogy mitől is függ tökéletes végeredménnyel zárulni a kertépítés. Ugye a szaki legfontosabb feladata az, hogy a szakértelmét és tapasztalatát felhasználva megalkossa azt, amit a tulaj elképzelt. Ezért fontos a gondosan átbeszélt kerttervezés. A kertépítés többféle módon is történhet, ugyanis számtalan kerttípus létezik.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük