pén. júl 26th, 2024

Magas fotel időseknek a kellemes pihenésért

By Szerkeszto dec 2, 2021
magas fotel időseknekmagas fotel időseknek

Bizonyos dolgokat az életkor, az egészségi állapot és az élettani jellemzők figyelembevételével kell kiválasztani. A tervezők figyelembe vették ezeket az általános szabályokat akkor is, amikor a magas fotel időseknek szánt modelljeit megalkották. Ezért ez a kényelmes bútor csak minőségi anyagokból készül. A gyártás során azt is szem előtt tartották, hogy a háttámlának és az ülésnek közepes merevségűnek kell lennie, a kar- és könyökrésznek pedig kárpitozottnak.

A magas fotel időseknek a lehető legkényelmesebb kell legyen, ezért az egyik legfontosabb vele szemben felállított kritérium az ülésmélység. Annak érdekében, hogy a tulajdonos hátra dönthesse a fejét és nyugodtan szundikálhasson, a legjobb az ilyen magas háttámlájú modelleket előnyben részesíteni. A piacon ma már számos hasznos funkcióval felszerelt magas fotel időseknek tervezett fajtáját lehet elérni. Ezek közé tartozik a beépített vezérlő, a dőlésszög változtatásának képessége, az állítható magasság és még sok más funkció, ami segít, hogy az élet sokkal könnyebb legyen az időseknek.

TV fotel lábtartóval a hátfájás ellen

Manapság nem mindenki van tisztában azzal, hogy létezik egy különleges karosszék fajta. Ha azt gondolod, hogy a legjobb módja az otthoni pihenésnek az, ha lefekszel a kanapéra, miközben a kedvenc filmed nézed, akkor nagyot tévedsz. A TV fotel lábtartóval teljesen megváltoztatja az otthoni pihenésről alkotott elképzeléseidet. Ezt a bútort egyszerűen pihenésre és regenerálódásra tervezték. Modelltől függően, a karosszéket néha nehéz vizuálisan megkülönböztetni egy hagyományos kárpitozott bútortól.

A klasszikus változatokhoz képest, a TV fotel lábtartóval felszerelt modelljei jelentős előnyökkel járnak a mozgásszerveknek. Ortopédiai szempontból nagyon nehéz lehet olyan bútorokat találni, amelyekben ülve a gerincünk és az izmaink nincsenek túlzott igénybevételnek kitéve. Ez a legtöbb szép dizájner szék fő hátránya is, amelyekben fájdalom és kényelmetlenség érzése jelentkezik a háton, valamint a gerinc sem pihen megfelelően. A TV fotel lábtartóval azonban megszabadítja a tulajdonosát ezektől a jelentős kellemetlenségektől.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük