Kert tervezés szeretettel és szakértelemmel

By Szerkeszto dec 1, 2021
kert tervezéskert tervezés

Azért, hogy a kertünk szépsége kiteljesedhessen, érdemes a kertépítésben jártas szakembereket felkeresnünk. Az Esőmester csapata a kert tervezés során a megrendelő elképzelései szerint igyekszik minden tudását beleadni a folyamatokba, hogy a végeredmény szemet gyönyörködtető, harmonikus látvány lehessen. Fontos, hogy a kert előnyös adottságaihoz igazodni tudjon a benne élő kultúra, ugyanis az összhang elősegíti a növények egészséges fejlődését, ezáltal pedig egy csodálatos élettér létrejöttét.

A kert tervezés hozzájárul ahhoz, hogy egy szakértelmen alapuló, jól felépített rendszer alakulhasson ki, amiben minden elemnek megvan a saját, tökéletes helye. A kertben uralkodó egységet nem a magas minőségű gyepszőnyeg vagy a legdrágább térkő fogja létrehozni, hanem az egyéniségünket és a környezetünkből fakadó hangulatot felerősítő formák. A kert tervezés művészeti vonatkozása éppen az ilyen összefüggések miatt igényli a magas fokú szépérzéket és a rend szeretetét. Bízza Ön is profikra az ezzel járó változtatásokat!

Öntöző szórófej egyedi igényekhez igazodva

A szórófejek az öntözőrendszerek kiemelkedően hangsúlyos elemei, amelyek a közvetlen víz kibocsájtás feladatát látják el. Az ideális öntöző szórófej felkutatása során, szempontba kell vennünk az öntözni kívánt terület tagoltságát és a méreteit. Minden öntöző szórófej más és más, eltérő a hatótávolságuk, a működési felépítésük, illetve a szórásképük is. A K-Rain állítható és fix szórásképpel rendelkező fúvókái a változatos esőztetési sugarak jóvoltából 1,5 és 5,1 méter között minden öntözési elvárásnak eleget tesznek.

A Hard Top Spray a magas igénybevételt hivatott kivédeni, erős teherbírása miatt, elsőként alkalmazható autóutak melletti telepítés során, illetve olyan helyeken, ahol erősebb lehet a járműforgalom. Az RPS-Spray a kisebb méretű területek, zöld sávok esőztetéséhez ajánlott. Mozgó alkatrésszel nem rendelkezik, eltekintve az öntöző szórófej kiemelkedő belső részétől, ebből adódóan nem kopik el hamar az igénybevétel során. Minden termék a magas minőség nyomait őrzi.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük