csü. jún 13th, 2024

Mért hatékony a CDB kenőcs az ízületi gyulladások kezelésére

By nemadmin szept 29, 2019
38046069 - woman suffering from chronic joint rheumatism. elbow pain and treatment concept.

Nagyon sokan szenvednek ízületi bántalmaktól hirdetések, hirdetések hátán. Különböző krémeket, kenőcsöket ajánlanak ízületi gyulladások kezelésére, enyhítésére. A CDB termékek közül az ízületi gyulladásra a kenőcs legmegfelelőbb, mert közvetlenül a gyulladásos, fájó testrészre dörzsöljük. Tehát ott hat, ahol szükséges. Az ízületek akut vagy krónikus  gyulladása az arthritis, ami általában fájdalommal  és strukturális változásokkal is járhat. Az arthritisnek számos oka lehet: autoimmun betegség, trauma vagy például fertőzés.  Az arthritis minden típusa fájdalommal, de duzzanattal is járhat. Az arthritis mérsékelt vagy súlyos gyengeséghez vezethet, az érintett ízülettől függően.
A CDB szabályozza a vegyi anyagokat és a sejteket, amelyek segíthetnek szabályozni az immunrendszer válaszát a sérülésekre a szöveti és csont hibákra. Tanulmányok azt mutatják, hogy az ízületi gyulladásos betegek ízületi szövetében nagyon magas szintűek a CB2 receptorok. A CBD aktíválja CB2 receptor útvonalakat és így küzd az ízületi gyulladásokkal. Miután lekerült A Doppingellenes Világszervezet betiltott szerek listájáról így a versenysportban is nagy hasznát veszik. Hiszen ott elég gyakran előfordulnak balesetek és az ízületek folyamatos megterhelés alatt vannak valamint az izmok is. A CDB kenőcsök vásárlásánál mindig tanulmányozza az összetevők listáját.
A CDB kenőcsök a következő két alapvető összetevőt tartalmazzák. Az egyik alapvető összetevő a természetes viasz, ami a legyakrabban a méhviasz, a másik az olajbázis ami felelős  a hatóanyagok szállításáért.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük