Gumiabroncs keresővel könnyebb nyári gumit találni

By nemadmin ápr 4, 2019
abroncsokabroncsok

A  https://www.gumidirekt.hu/gumiabroncs-autogumi-kereso.html linkre kattintva kipróbálhat egy olyan gumiabroncs keresőt, amivel könnyebben rátalálhat arra a nyári gumira, amit keres. A kereső segítségével már nem kell órákat a számítógép előtt töltenünk hiszen min él több paramétert megadunk, annál gyorsabban kidobja a kereső a számunkra megfelelő abroncsot. Ma már nem kell a szervízekben órákat eltölteni, hogy megtaláljuk a megfelelő abroncsokat. A gumidirekt oldalán ezen felül még rengeteg hasznos információ található meg az abroncs vásárlással kapcsolatban. A termékcsoport, a méret és a gyártó kiválasztása után már csak másodpercek kérdése és megkapjuk a várva vált választ a keresőtől.

A gumidirekt oldalán sok hasznos információt találhatunk, így érdemes napról napra visszalátogatni az oldalra. Jelenleg Continental akciót hirdettek meg, amelynek keretein belül értékes Adidas ajándékokat adnak a vásárlóknak. Április 30-ig 4 db Continental abroncsot kell vásárolni, amelyre ContiDafe3 kiterjesztett garanciát kell igényelni.

Az abroncsokat a gumidirekt műhelyében kell felszereltetni vagy vidéki szervíz partnereinél. Amennyiben minden kitételnek eleget teszünk, úgy értékes ajándékokat kapunk a gumidirekttől. Azok az ügyfelek, akik 17 col feletti abroncsokat vásárolnak a ContiSafe 3 kiterjesztett garanciát ajándékba kapják. Adidas hátizsákot, sapkát, kulacsot adnak át a vásárlóknak.

Személyes átvétellel, futárszolgálattal kiszállítva is megvásárolhatjuk az abroncsokat. A futárszolgálatnak fizethetünk utánvéttel, vagy. a gumidirektnek banki előreutalással. Talán kevesen tudják, de már 4 abroncs vásárlása esetén a kiszállítás teljesen ingyenes. A gumidirekt minden évben több akciót is meghirdet. Jelenleg a nyári abroncsokat lehet akciós árakon megvásárolni, így akár 40 000 forint környékén is vásárolhatunk középkategóriás abroncs szettet. A gumidirekt műhelyében az abroncsok felszereléséről is gondoskodnak, ezt érdemes előzetesen egyeztetni. A felkészült munkatársak mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek személygépjárművein gördülékenyen elvégezzék az abroncs cseréket. Sokan mindent az utolsó pillanatra hagynak, de ezt nem szabad, hiszen a jelenleg használatban lévő abroncsok a nyári utakon már nem biztonságosak. A téli abroncsok teljesen más anyagból készülnek.

 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük