pén. júl 26th, 2024

Huawei Y7, nagykapacitású akkumulátorral

By nemadmin febr 10, 2018
huawei y7huawei y7

Az elektronikában folyamatosak az újítások, aminek hála az érdeklődők, mindig megtalálják azt, amit éppen keresnek. A jól ismert telefongyártók, igyekeznek valamivel mindig elbűvölni a közönséget. Vagy egy nagyobb processzor kerül beépítésre az elődöknél, vagy ahogyan a Huawei Y7 esetében az akkumulátor kapacitásával döntögetik a rekordokat. A régi gombos telefonoknál, még az volt az egyik kitétel, hogy minél hosszabb ideig bírja az aksi a használatot.

Ez nem is volt kihívás a kicsi és olykor fekete-fehér képernyők esetén. Ma azonban, már az egész mobil egy nagy kijelző, ami csak úgy falja az energiát. Nincs ez másképpen a Huawei Y7 típusoknál sem. Az 5,5 colos, HD, 720×1280 képpontos rendszer igazán egyedi minden tekintetben. Csodás képvilágot biztosít, így filmezés, fényképezés vagy éppen videók nézése egyaránt külön élményt nyújt.

A rendszeres használat, aztán könnyedén oda vezethetne, hogy gyorsan kimerül az energiatároló egység. Hogy ezt ellensúlyozzák a gyártók a Huawei Y7 készüléket egy 4000 mAh-ás kialakítású kiegészítővel látták el. A számok magukért beszélnek. Természetesen hosszú és alapos leírásokat olvashatunk a mobil további sajátosságiról, de ezek úgy sem tudják visszaadni azt az élményt, amik akkor tapasztalunk meg, ha kezünkbe kerül a Huawei Y7. A nemrégiben piacra dobott telefoncsoda, már egyszerűen megvásárolható online is. Csak pár kattintás és hamarosan, már személyesen fogjuk próbára tenni az okoskészülék sajátosságait.

A Huawei Y7 nem fog semmilyen tekintetben csalódást okozni használójának és igazi társként funkcionál majd

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük