Szintetikus parókák jutányos áron

szintetikus parókák

Amikor egy hölgy nagymértékű hajhullással küszködik, gyakran felvetődik fejében a gondolat, hogy vendéghajat kellene használnia. Felvetődik az a kérdés is, hogy melyek a jobbak, a természetes hajból készültek vagy a szintetikus parókák? Nos, mindkét fajtának vannak előnyei és hátrányai.

A hajhossz és a hajviselet szokásaitól függ, hogy melyik mellett döntünk. Azoknak a hölgyeknek, akik nincsenek túl jó egészségi állapotban, nem szívesen alakítják a saját frizurájukat, így a szintetikus parókák közül ajánlott választaniuk. Akik szeretik a magasabb formájú fazonokat, szintén ezek mellett tanácsos dönteniük, mert a szintetikus haj nem veszíti el a volumenét.

A hosszabb haj kedvelői azonban inkább a természetes hajból előállított változat mellett határozzanak, mert a szálak végei nem bolyhosodnak ki, ha sállal, kabáttal, zakóval érintkeznek. Anyagi szempontból jobban megéri a szintetikus parókák valamelyikét megvásárolni, mert ezek lényegesen olcsóbbak, mint a természetes hajból készült változatok.

No Comments